Sitefinder.dk

Når din side skal findes - linkdatabase / link katalog

Joan Lang - Personlig træner Aarhus

  
Titel: Joan Lang - Personlig træner Aarhus
Beskrivelse: I mere end 10 år trænede Joan Lang på den helt rigtige måde, hun var instruktør og levede af at vejlede andre klienter samt undervise indenfor cardio og forskellige typer aerobic.

Hun havde dog selv et problem. Trods mere end 10 timers træning her eneste uge og en sund kost, var det som om kroppen bare ikke ville smide de sidste ekstra kilo.

For at komme de sidste kilo til livs, forsøgte hun med forskellige typer ændring af kost og ekstra meget træning, men resultaterne var altid de samme, kroppen ville ikke slippe de sidste kilo – det endte med overtræning og skader, hvor kroppen var ved at give op.

Det er mange år siden Joan lærte, hvad det var hun gjorde forkert.

I dag er hun helt fri for ekstra fedtdepoter og træner kun 3-4 timer om ugen – kosten er ændret men tillader stadigvæk søde sager og sociale arrangementer uden dårlig samvittighed.

Det Joan lærte har hun lært klienter lige siden i forløb, hvor der undervises i kroppens måde at fortså de signaler du sender med din træning, sammensætningen af træningen med fokus på styrketræning frem for cardio og simple lette kostregler, der virker i praksis.

Joan er tilknyttet Danmarks største center for personlig træning med afdelinger i både København og Århus, hvor du kan træne i helt private omgivelser, da der kun er adgang for klienter under forløb.

Læs meget mere om, hvordan en personlig træner med mange års praktisk erfaring og indsigt, kan hjælpe dig med at træne mere effektivt og opnå de mål du stræber efter
Kategori: Sport - Styrketræning
Url: http://personlig-traener.dk
Oprettet d.: 08-08-2015
Oprettet af: Jonas Jørgensen
Adresse:
By:
Post nr.:
Telefon nr.:

Anden information om siden

Pagerank: 0
Trustpilot: Se Trustpilot rating

Reklame