Sitefinder.dk

Når din side skal findes - linkdatabase / link katalog

Krydstogt i Middelhavet? Så er det Strobel Travel

  
Titel: Krydstogt i Middelhavet? Så er det Strobel Travel
Beskrivelse: Et krydstogt i Middelhavet kan byde på mange forskellige ting – alt efter om I ønsker at besøge idylliske, naturskønne øer, eller om det er det pulserende storbyliv, der trækker jeres opmærksomhed.

Strobel Travel giver jer mulighed for selv at vælge, og gør jeres liv på luksuskrydstogtskibene let og behageligt. Udbuddet ombord er stort og varieret, og omgivelserne er i top kvalitet.

Strobel Travel kan assistere jer i valget af krydstogt – nogle krydstogt henvender sig mere til familier, mens andre primært er for voksne. Ombord på krydstogtet er der rig mulighed for at deltage i aktiviteter, og spise mad der er inspireret af de lande I besøger – og hvis retterne ikke falder i jeres smag, er der selvfølgelig også mere traditionel mad at vælge. Strobel lægger skibet for kaj, således at I har tid nok på de forskellige destinationer til både at tage en lokal-guidet tur på øen, og selv gå rundt og opleve øens skønne natur og seværdiheder.

Et krydstogt kan være en oplagt mulighed for en grupperejse, en lille romantisk get-away, eller som en måde at fejre en speciel begivenhed. Krydstogterne varierer i rejselængde og skibsstørrelse, således at I kan vælge ud fra jeres behov/præferencer, og budget, mens der stadig opretholdes en høj standard.
Kategori: Fritid, Hobby og Rejser - Ferie
Url: http://www.strobel.dk
Oprettet d.: 08-08-2015
Oprettet af: Jonas Jørgensen
Adresse:
By:
Post nr.:
Telefon nr.:

Anden information om siden

Pagerank: 0
Trustpilot: Se Trustpilot rating

Reklame