Sitefinder.dk

Når din side skal findes - linkdatabase / link katalog

Hyr din egen personlige træner i Århus

  
Hyr din egen personlige træner i Århus
Titel: Hyr din egen personlige træner i Århus
Beskrivelse: Fitnesscentrene landet over fyldes med danskere som aldrig før, der sveder og brænder kalorier. De fleste bruger mere end 3 timer om ugen og gør et med stor glæde.
Besøger du om et år centrene, vil du ofte møde samme mennesker, der ser nøjagtigt ud på samme måde som fra et år siden. Spørger du dem derimod, hvorfor de træner, vil de stort set alle, have et mål. Mål som de aldrig når, fordi de træner forkert.

Hos Fortius FItness Århus er det helt anderledes.
Det er en kæde af centre opbygget ud fra et helt unikt koncept, hvor hver enkelte motionist følges fra første dag.
Du får din egen personlig træner tilknyttet, der lægger et tilpasset styrketræningsprogram, der i kombination med en kostplan, vil få dig tættere og tættere på dine mål.

Alle der træner hos Fortius Fitness ser derfor helt anderledes ud, hvis du møder dem et år senere – de har fået indfriet deres mål om det så er vægttab, toning, mere muskel masse eller genoptræning efter skader.

Den anderledes tilgang til træning og sundhed står Kasper Valsted Christensen og hans kone Joan Lang bag.

De er begge professionelle trænere med tilsamme mere end 30 års praktisk træner erfaring og stor teoretisk faglig ballast fra diverse certificeringer.

De har levet med fitness og styrketræning som redskab til opnåelse af mål i mange år og kender nøjagtigt de øvelser og kostplaner, der kan rykke enhver atlet og motionist nærmere mod deres mål.
Kategori: Sport - Styrketræning
Url: http://fortiusfitness.dk/personlig-traener-aarhus/
Oprettet d.: 07-12-2014
Oprettet af: Jonas Jørgensen
Adresse:
By:
Post nr.:
Telefon nr.:

Anden information om siden

Pagerank: 0
Trustpilot: Se Trustpilot rating

Reklame