Sitefinder.dk

Når din side skal findes - linkdatabase / link katalog

Connect Media

  
Titel: Connect Media
Beskrivelse: Markedsføring af produkter og serviceydelser er efter internettets udvikling og mangfoldiggørelse blevet billigere og mere effektivt, hvis mediet benyttes på den helt rigtige måde.

Hos Connect Media er vi eksperter i optimering af virksomheders synlighed på internettet med fokus på søgeoptimering og annoncering i søgemaskinerne.

Vi tilbyder løsningsmodeller med langsigtede perspektiver, hvor den enkelte virksomhed vækstes igennem online medierne på baggrund af gennemtestede resultatorienterede modeller, hvor den økonomiske gevinst er direkte målbar.

Connect Media er Google certificerede partnere og har mere end 9 års praktisk erfaring ed søgemaskineoptimering og online annoncering. Derfor tør vi godt garantere dig gode holdbare resultater og en vækst, der lever op til forventningerne.

Kun helhedsorienterede løsninger

Tilgangen til søgeoptimering og online synlighed, er helhedsorienteret og det betyder, at Connect Media kun indgår samarbejder med kunder, der er interesseret i et komplet forløb, hvor alle aspekter af virksomhedens online profil optimeres, så en unik synergieffekt opnås.

Et komplet forløb hos Connect Media indeholder bl.a.:

- Teknisk søgemaskineoptimering
- Onpage SEO
- Optimering af tilknyttede sociale medier
- Linkbuilding og profilering online.

Besøg Connect Media og læs meget mere om løsningsmodellerne og tilgangen til Online markedsføring samt hvordan din virksomhed kan komme i gang med, at få optimeret synligheden online.
Kategori: Internet og Computer - SEO
Url: http://www.connect-media.dk
Oprettet d.: 07-12-2014
Oprettet af: Jonas Jørgensen
Adresse:
By:
Post nr.:
Telefon nr.:

Anden information om siden

Pagerank: 0
Trustpilot: Se Trustpilot rating

Reklame