Sitefinder.dk

Når din side skal findes - linkdatabase / link katalog

Kingbo psoriasis shampoo og håndsæbe med naturlige ingredienser

  
Titel: Kingbo psoriasis shampoo og håndsæbe med naturlige ingredienser
Beskrivelse: Da Kingbo er en speciel varer butik vil du finde kvalitet varer hos os, vi prioriterer at have produkter der er fremstillet i Danmark på vores hylder. Vi har blandt andet håndrørte håndsæbe fra Læsø, det meget kendte velsmagende Læsø salt fra Læsø Saltsyderiet samt det kendte Kryddersalt, til fisk til kød og vildt. Hvis du lider af psoriasis, har Kingbo i Odder den helt perfekte psoriasis behandling, i form af en mild shampoo med Læsø salt, den vil mindske din psoriasis i hovedbunden, find den i butikken shampooen hedder Kløende hovedbund.
I Kingbo´s hus og have afdeling finder du vandmiljø til din have, udført i smuk håndbearbejdede granit, , f.eks. Granit fuglebad, fuglehus, vandmiljø i granit. Vi har desuden også de store smukke husnummer fra Kingbo Numbers, de er hhv. 70 og 40 centimeter høje og fås i både sort, hvid og sølv.
Hvis du lige så mange andre danskere elsker slik og Lakrids, så finder du det du leder efter i vores slik afdeling, vi har de kendte og elsker karameller med fløde, eller med kakao, karameller med Læsø salt, de kommer fra Solskinsøen Bornholm, de er håndfremstillet og sælges billigt hos Kingbo i Odder, disse karameller er kendt for at være den mest tygge venlige karameller af bedste kvalitet du kan finde, finde karameller i vores slik afdeling.
Vi glæder os til at betjene dig.
Velkommen hos webshoppen Kingbo.
Kategori: Webshops - Hårpleje
Url: http://www.kingbo.dk
Oprettet d.: 09-01-2014
Oprettet af: Kingbo
Adresse: Solvangsalle 4
By: Odder
Post nr.: 8300
Telefon nr.: 61303128

Anden information om siden

Pagerank: 0
Trustpilot: Se Trustpilot rating

Reklame