Sitefinder.dk

Når din side skal findes - linkdatabase / link katalog

KATEGORIER


Bolig
Computerspil
Dyr og Natur
Erhverv
Fritid, Hobby og Rejser
Helse og sundhed
Hjemmesider
Internet og Computer
Kunst og Kultur
Musik og Film
Samfund og Politik
Sport
Uddannelse og Job
Underholdning
Webshops
Økonomi

Statistik


Aktiveret Links: 801
Inaktive Links: 3
Nye Links: 0
Slettet Links: 422
Kategorier: 16
Underkategorier: 298linkdatabase

Sønderup Media

  
Titel: Sønderup Media
Beskrivelse: Sønderup Media er et lille webbureau, der leverer webløsninger til små og mellemstore virksomheder i Danmark.

Vi designer hjemmesider, som vi leverer i et tilhørende cms system. Men vi laver også microsites og specialudviklede hjemmesider med special funktionalitet. Alt sammen under kyndig rådgivning fra vores erfarne designer.

Vi laver individuelt designede hjemmesider, der er flotte at se på. I vores webdesign fokuserer vi meget på struktur og funktionalitet. Det skal være nemt for brugerne at finde det de søger.

Vi skræddersyer en løsning, der dækker det behov brugerne af hjemmesiden efterspørger. Sammen med dig opstiller vi nogle succesmål og optimerer hjemmesiden derefter.

Et lille webbureau giver mange fordele. Der er ikke langt fra tanke til handling og større kreativ frihed. Vi arbejder ikke kun med webdesign for profittens skyld. Det er lysten, evnen og nysgerrigheden, der driver os.

Nogle af de nøgleord vi lægger stor vægt på er brugervenlighed, god service og tilfredse kunder. Vil du gerne have din virksomhed på internettet med en professionel hjemmeside, eller ønsker du en fornyelse af din eksisterende hjemmeside, hjælper vi dig gerne med en skræddersyet løsning, som passer præcist til dine behov.
Kategori: Internet og Computer - Webbureau
Url: http://www.soenderupmedia.dk
Oprettet d.: 04-10-2010
Oprettet af: Karsten Sønderup Hansen
Adresse:
By:
Post nr.:
Telefon nr.:

Anden information om siden

Pagerank: 0
Trustpilot: Se Trustpilot rating

Reklame