Sitefinder.dk

Når din side skal findes - linkdatabase / link katalog

KATEGORIER


Bolig
Computerspil
Dyr og Natur
Erhverv
Fritid, Hobby og Rejser
Helse og sundhed
Hjemmesider
Internet og Computer
Kunst og Kultur
Musik og Film
Samfund og Politik
Sport
Uddannelse og Job
Underholdning
Webshops
Økonomi

Statistik


Aktiveret Links: 770
Inaktive Links: 26
Nye Links: 0
Kategorier: 16
Underkategorier: 358

Reklame

Dansk Kontorstole Forsyning

  
Dansk Kontorstole Forsyning
Titel: Dansk Kontorstole Forsyning
Beskrivelse: Dansk Kontorstole Forsyning er setdet hvor gode ergonomiske kontorstole forhandles. Køber du en kontorstol fra Dankontorstole.dk, er du garanteret at sidde godt de næste 10 år. DU kan her på siden nemlig tilvælge alt fra farve på sæde, størrelse på hjul, mål på sæde (bred/slank) og gaslift, som både kan blive højere og selvfølgelig også stærkere, så de dermed kan klare en vægt på helt op 180 kg.

Vi har et indgående kendskab til kontor stole, hvad angår bl.a. siddekomfort. Det er vigtigt, at man føler sig hundrede procent komfortabel. Vi har derfor et ønske om, at du skal være 100% tilfreds med din nye designer børne-kontorstol med armlæn. Derfor respekterer vi, hvis du har behov for at afprøve stolen, inden du foretager den endelige beslutning og du skal derfor være velkommen til at kontakte os på tlf. 70 60 50 05.
En kontorstol er en undervurderet kontormøbel og SKAL prioriteres, da vi trods alt tilbringer adskillelige timer på den og vi hos Dansk Kontorstole Forsyning anbefaler derfor, at man ofrer en smule mere men tilgengæld får en kontorstol man er glad for i længere tid end blot få år.
Er det sådan at din kontorstol er gået i stykker eller at et hjul er knækket af, så kan du altid få et nyt og du skal blot kontakte os telefonisk eller via mail.
Kategori: Webshops - Kontorstole
Url: https://www.dankontorstole.dk
Oprettet d.: 11-09-2017
Oprettet af: Erdal Durmaz
Adresse: Naverland 34
By: Glostrup
Post nr.: 2600
Telefon nr.: 70605005

Anden information om siden

Pagerank: 0
Trustpilot: Se Trustpilot rating

Reklame